< INICI
Visita audio-guiada a Sant Jaume de Frontanyŗ

Visita audio-guiada a Sant Jaume de Frontanyŗ

En agradaria compartir amb tots vosaltres la visita audio-guiada a Sant Jaume de Frontanyà.

 “L’església romànica de Sant Jaume de Frontanyà és testimoni de milers d’anècdotes al llarg dels últims 10  segles. Darrera les pedres mil·lenàries hi ha històries de la gent que amb il·lusió varen emprendre una nova vida, i altres de desconsol durant l’èxode rural en  busca d’ un futur millor. Totes són històries de gent que arriba a Sant Jaume de Frontanyà atret per la seva bellesa natural, pau i quotidianitat. Aquestes històries han canviat sovint les vides de milers de persones arreu del món per a passar a formar part del poble. La visita audio-guiada pretén obrir les portes d’una de les joies del romànic català i deixar que les seves pedres parlin del passat, sobre el present i cap al futur”

 La visita audio-guiada a St. Jaume de Frontanyà estimularà al visitant a recordar la història del poble, conèixer l’entorn artístic i natural i també redescobrir totes les historietes que les pedres mil·lenàries s’han guardat durant més de 10 segles. Si pares bé l’orella, podràs recordar com es rentava la roba a principi del segle passat, conèixer les anècdotes més divertides de la zona o descobrir un dels secrets més ben guardats dels caçadors de bolets de la zona.

 Un circuit audio-guiat per Sant Jaume de Frontanyà permetrà als visitants accedir a la informació relacionada amb el poble en tot moment i al seu propi pas. L’aparell audio-guia és molt fàcil d’utilitzar i està pensat per a tot tipus de visitants -grans, petits, amants de la natura, descobridors de l’art romànic, caçadors de bolets de tota la vida, i fins i tot algun turista despistat.

 La visita general s’ofereix en 4 idiomes -català, castellà, anglès i francès- i dura uns 30 minuts, però els més curiosos tindran la possibilitat d’aprofundir en els temes que més els interessin. Tot deixant-se captivar per l’encant del poble, de ben segur que passaran a formar part de St. Jaume de Frontanyà i així engrandir el municipi més petit de Catalunya.