< INICI
On menjar al Berguedà
Hostal cal fuster

Hostal cal fuster

Restaurant Viver i Serrateix
Casa cal fuster s/n
Versió per
imprimir
08673 Viver i Serrateix
Tel: 938204911
info@hostalcalfuster.com

Serveis i activitats

Informació addicional

 

Cal Fuster

Al petit poble de Serrateix es troba Cal Fuster, un antic hostal amb història posat al dia per en Marcel i l'Estel.

Hostal Cal Fuster neix sota la idea d'allotjar un restaurant que observa directament l'entorn rural i que elabora una gastronomia renovada i personal. Alhora, que us ofereix el descans i la tranquilitat d'un hotel per fer que l'experiència sigui completa: un cap de setmana gastronòmic, unes vacances familiars en un entorn natural o bé un espai de treball en grup o en solitari.

 

L'hostal

La casa està totalment reformada i disposa de totes les comoditats, però respectant la organització de les cases antigues: una planta baixa amb els menjadors, la cuina i una sala de rebuda; un pis superior amb les habitacions i un petit rebedor comú; a l'exterior l'hostal compta amb un jardí amb gespa i el petit hort familiar, a més d'aparcament propi. Hostal Cal Fuster està pensat per acollir els seus clients i que es sentin còmodes i com a casa.

 

La cuina

Als fogons, en Marcel es basa en el producte de proximitat i de temporada, i en la revisió i actualització de les cuines tradicionals catalana i berguedana. Es per això que la carta i els menús de degustació estan en constant canvi i evolució, en consonància amb la terra i les estacions, i hi són presents els bolets, la caça i els fruits dels horts propers.

Les estances del restaurant concilien els interiors amb l'exterior.S'han respectat al màxim les característiques de l'antiga casa per tal que l'àpat resulti acollir i còmode al mateix temps. A través de les finestres, el sol il·lumina i el paisatge inspira.

Com arribar?

Fotografies de l'establiment

imatge establiment imatge establiment imatge establiment