< INICI

Presentació Hostaleria i Turisme del Berguedà

Presentació Hostaleria i Turisme del Berguedà

Hostaleria i Turisme del Berguedà aglutina la major part de bars, restaurants, càmpings, hotels i altres allotjaments i empreses d’activitats de la comarca del Berguedà.

Els empresaris que integren Hostaleria i turisme del Berguedà estan convençuts de les possibilitats del sector i de la importància de l’associacionisme com s’ha anat demostrant al llarg d’aquests més de 30 anys d’existència.

Durant tot aquest temps, la gent que ha treballat per la defensa dels interessos d’aquest àmbit empresarial ha hagut de superar molts obstacles i hi ha invertit il·lusió i esforços en benefici del sector.

Hostaleria i turisme adreça els seus esforços a:

Defensar i representar els drets i els interessos de l’hostaleria, davant de les administracions, les organitzacions, les entitats públiques i privades, etc.

Potenciar l’hostaleria i el turisme. Amb tot un seguit d’accions de promoció adreçades a donar a conèixer el sector.

Participar en els òrgans consultius de les organitzacions vinculades a l’hostaleria. Formant part d’un gran nombre d’associacions on fem sentir la nostra veu.

Negociar acords preferencials per als nostres associats. Signant convenis amb operadors de telefonia, entitats financeres, assegurances, mitjans de comunicació, noves tecnologies, carburants, etc.

Oferir un ampli ventall de productes i possibilitats personalitzat a la necessitat de cada soci. Gestió personal i personalitzada a la mida de cada empresa (assesorament i gestió fiscal, laboral i jurídica).

Apostar per les noves tecnologies.

Oferir formació qualificada i personalitzada pel sector.